Studio Cucina Yemek Fotoğrafçılığı  ve Stilistliği

Editoryal İçerik Üretimi

Her biri alanında önde gelen isimler olan, yemek ve dekorasyon yayınları kökenli ekibimiz, gerek görsel gerek yazılı içerik üretimi ile size destek veriyor... Kitap ve yemek programı hazırlanmasından web sitesi içeriği oluşturmaya varana kadar oldukça geniş kapsamlı bir kulvarda, içerik editörlerimizin deneyimi ile kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz...


Neslihan Demir

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Neslihan Demir, bitirme tezini de "Türkiye'de Yemek Yayıncılığı" üzerine hazırladı. 20 yıllık medya macerasına ise pekçok alanda önemli çalışmayı sığdırdı. Sofra Dergisi'nin yazı işleri müdürlüğünü uzun seneler yürüten Demir, İnkılap Yayınevi'nden çıkan Lezzet Takvimi- Et Yemekleri ile, Tatlı- Tuzlu Yemek Kartları ve Ana Yemekler Yemek Kartları eserlerine imza attı. Farklı yayınlara röportaj- yazı- araştırma çalışmaları yaptı... 

Atv'de yayınlanan yemek-seyahat programı Kültür Aşı'nı üç yıl boyunca hazırlayıp sunarken, köşe bucak gezdiği ülkemizin lezzet hazinesini seyircisiyle buluşturdu. 

Editör ve yazar kimliğiyle çalışmalarını sürdüren Demir, mesleki tecrübesiyle Studio Cucina ekibinde editoryal içerik üreticisi olarak yer alıyor...

Ebru Atlan

 Mersin ve Antakya kökenlerinin mirasını çocukluğundan bu yana süregelen yemek tutkusuyla birleştirerek 2009 yılında Mimosa Café adlı kişisel blogunu açtı. Bir yandan mutfaktaki denemelerini blogunda paylaşırken diğer yandan hem Türkiye'de hem yurt dışında aşçılık üzerine farklı eğitimler aldı. Seyahat tutkusunun sürüklediği Japonya, Tayland, Amerika, İtalya gibi farklı destinasyonlarda yerel yemek kültürlerini keşfetmek için workshop'lara katıldı.

İlk yemek fotoğrafçılığı eğitimini Türkiye'de aldıktan sonra Londra'ya giderek yemek stilistliği ve yemek fotoğrafçılığı üzerine farklı eğitimlere katıldı. Halihazırda profesyonel yemek stilistliği ve yemek editörlüğü yapıyor.  2012 yılından beri çalışmalarını La Cucina Italiana dergisinde yazı işleri müdürü ve yemek stilisti olarak sürdürüyor. Aynı zamanda bağımsız projeler için yemek stilistliği yapıyor.

Using Format